Heeft u ook zo’n hekel aan administratie? Heeft u ook ergens een grote stapel of schoenendoos met papieren en rekeningen waar u dringend in moet duiken? Weet u nu al dat er binnenkort wel weer een paar herinneringen en aanmaningen op de mat zullen vallen? Dan kan ZorgKode wellicht iets voor u betekenen om orde te brengen in uw chaos.

Oorzaak of gevolg?

U bent u niet de enige met een aversie tegen administratie! De vraag is of u er moeite mee heeft, of dat uw weerstand het gevolg is van de wanorde en achterstand waar u voor staat. ZorgKode helpt gezinnen, jongeren en iedereen die meer structuur en overzicht wil in zijn of haar administratie. Dat doen we samen met u, door uw inkomsten en uitgaven in kaart te brengen en een plan te maken voor uw budgetbeheer. Zo krijgt u gaandeweg de handvatten aangereikt om hierin vaardiger te worden.

Onder bewindvoering

Wanneer uw financiële situatie echt uit de hand dreigt te lopen, kunt u ervoor kiezen om een traject aan te gaan waarbij ZorgKode uw bewindvoerder wordt. Of dit het geval is, komen we samen achter als we uw situatie in kaart brengen. Dit heeft voor u als voordeel dat u tijdelijk niet het aanspreekpunt bent voor uw financiën, wat veel rust geeft. Het betekent ook dat u zelf tijdelijk niet vrijelijk over uw geld kunt beschikken.

Heeft u hulp nodig bij uw administratie of vraagt u zich af of een bewindvoerder bij uw situatie past? Neem dan contact op met ZorgKode voor een kennismakingsgesprek.