Hoe kun je als dak- of thuisloze grip houden op je financiën, als de omstandigheden en vaardigheden voor een goed financieel beheer ontbreken? ZorgKode kan hierin een waardvolle rol spelen door uw administratie uit handen te nemen en zorg te dragen voor alle betalingen en ‘zakgeld’ om van te leven.

Dak en thuislozenOf u het wilt of niet: ook als dak- en thuisloze heeft u te maken met bankrekeningen en geldstromen. Enerzijds zijn er waarschijnlijk inkomsten van werk, overheidswege of uitkeringsinstanties. Anderzijds zijn er vaste lasten als (zorg)verzekeringen, (telecom)abonnementen, schulden, etc die op tijd betaald of afgelost moeten worden. Om te voorkomen dat u met extra kosten en boetes te maken krijgt of dat derden beslag leggen op uw beperkte inkomsten kunt u hierover met ZorgKode afspraken maken.

U kunt ZorgKode inschakelen voor bewindvoering, waarbij u via de rechtbank het beheer over uw financiën aan ZorgKode overdraagt. Voor uzelf en uw betrokkenen is het een prettig idee wanneer uw financiën goed geregeld zijn. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden van ZorgKode voor uw situatie te bespreken.