Niet iedereen is even goed in het beheren van de financiën en regelen van betalingen. ‘Aan het einde van mijn geld, houd ik altijd een stuk maand over…’ is een veelgehoorde opmerking. Vaste lasten, reserveringen, onvoorzien… als je even niet oplet ben je snel veel aan incassokosten kwijt. Met ZorgKode administratieve ondersteuning is dat niet nodig.

Administratie-particulierenMet name bij situaties waarbij de partner die altijd de financiën doet wegvalt kunnen snel problemen ontstaan. Dit kan spelen in geval van ziekte, overlijden en echtscheidingen. Ook bij de toenemende groep senioren is dit iets wat speelt. Dan loop je tegen praktische zaken aan als bijvoorbeeld telebankieren en vaak hebben mensen helemaal geen affiniteit met financiële zaken. Administratieve ondersteuning is dan geen luxe, maar een bittere noodzaak. ZorgKode biedt administratieve ondersteuning en budgetbeheer voor particulieren in situaties waar dit speelt.

Al vanaf € 49,95 per maand

Zorgkode biedt al administratieve ondersteuning vanaf € 49,95 per maand, inclusief BTW. Hoe gaat dit in zijn werk?
U kunt kiezen uit een van onze 3 dienstverleningspakketten:

1. Basis budgetbeheer en -administratie

2. Standaard budgetbeheer en -administratie

3. Uitgebreid budgetbeheer en -administratie

In een persoonlijk gesprek kijken we graag samen met u welke dienstverlening het beste past bij uw vraag en persoonlijke situatie.