We leven in hectische, onrustige (crisis)tijden. Het hebben van werk en inkomen wordt steeds belangrijker en de kosten blijven maar stijgen. Omdat de media overal om ons heen is, zijn de verleidingen om te kopen groot. Als er iets fout loopt in de relationele sfeer of met het inkomen kan er hierdoor snel een gevaarlijke situatie ontstaan, zeker als er kinderen in het spel zijn.

Budgetbeheer gezinnenIn dit soort situaties kan ZorgKode een steun zijn. Wanneer de schulden nog te overzien zijn helpt ZorgKode om het financiële kader te vormen waarbinnen het gezin kan functioneren. Samen kijken we wat er binnenkomt en wat er aan vaste lasten zijn, treffen we een regeling voor het afbetalen van mogelijke schulden en zorgen we ervoor dat er leef- / huishoudgeld is voor het gezin en de kinderen. Zo weet u dat u er alles aan doet om uw kinderen gezond op te zien groeien en doet u uzelf uiteindelijk een groot plezier! Bij budgetadministratie treft u meer informatie aan over de verschillende diensten die we hiervoor aanbieden.

Tijdens een kennismakingsgesprek horen we graag van u wat er speelt en krijgt u antwoord op al uw vragen. Neem tijdig actie voordat uw situatie uit de hand loopt, u bent zeker niet de enige waarbij dit speelt.