Voor de jongeren van vandaag valt het niet altijd mee om goed met financiën om te gaan. Zij zijn opgegroeid in tijden van overvloed en de verleidingen dienen zich overal aan. Telefoon, internet, gaming, scooter, auto, feesten, uitgaan, fastfood, en ga zo maar door… Het is dus niet verwonderlijk dat er jongeren zijn die ‘vastlopen’ en wel wat hulp kunnen gebruiken bij het op orde krijgen en houden van hun bestedingen.

Budgetbeheer jongerenZorgKode wil hierin als bewindvoerder graag een rol spelen. Wat wil dat zeggen? Samen zorgen we ervoor dat ZorgKode het financiële beheer krijgt over de financiën van de jongere en dat er een financieel kader wordt opgesteld. Als er schulden zijn kijken we samen hoe deze kunnen worden afbetaald en afgebouwd. ZorgKode zorgt ervoor dat de rekeningen voor de vaste lasten worden betaald en de cliënt over een afgesproken bedrag voor ‘leefgeld’ kan beschikken.

Dit zorgt voor de rust die nodig is om prettig te leven en biedt ook houvast bij eventuele tegenslagen. Uit ervaring blijkt dat het voor jongeren -maar ook bijvoorbeeld voor hun ouders- een hele geruststelling is wanneer er orde op zaken is en de financiën goed geregeld zijn! Wij zijn betrokken, bieden graag een luisterend oor en kunnen streng zijn als dat nodig is! Kijk voor meer informatie ook eens bij budgetadministratie of neem contact op voor een kennismaking.