De vaste lasten en kosten van de meeste burgers groeien de laatste jaren sneller dan hun inkomsten toenemen. Senioren, starters op de arbeidsmarkt, gezinnen, hulpbehoevenden, gehandicapten, huurders, etc.: bij bijna iedereen is het vrij besteedbare inkomen flink geslonken.

Alleen met een goed overzicht van uw inkomsten en uitgaven kunt u ervoor zorgen dat u uit de financiële problemen blijft. Vooral ook omdat die inkomsten steeds vaker niet meer zo ‘vast’ blijken te zijn is het belangrijk om uw financiën de baas te worden en blijven.

Budgetbeheer en financiële planning

ZorgKode kan u helpen om uw financiën onder controle te krijgen en bij de organisatie van uw vaste lasten en variabele uitgaven. Hoeveel ‘leefgeld’ u iedere week kunt besteden, is afhankelijk van uw inkomsten en wordt in kaart gebracht. Ook een ‘spaarplan’ voor wensen of onvoorziene uitgaven maakt deel uit van een gezonde financiële huishouding. Zo voorkomt u dat u op krediet gaat leven, met alle bijbehorende vervelende gevolgen van dien.

Inzicht en overzicht

Neem contact op met ZorgKode als u controle wilt krijgen over uw portemonnee. Wij stellen graag samen met u een budgetplan op en met onze financiële systemen is het zelfs mogelijk om via internet actueel (realtime) inzage te hebben in uw situatie. Tijdens een adviesgesprek bespreken we graag uw situatie en wat we hierin voor u kunnen betekenen.