Zorgkode is wegens uitbreiding op zoek naar een enthousiaste, leergierige en nauwkeurig werkende Assistent-bewindvoerder of Beginnend bewindvoerder. Ben je toe aan een carrièreswitch en wil je een nieuw vak leren? Dan leiden we je graag op tot Assistent-bewindvoerder tijdens een werken-leren traject. Ben je al (Assistent-) bewindvoerder en wil je graag ervaring opdoen in een nieuw team? Ook dan ben je meer dan welkom bij ons!

✔ Parttime én fulltime mogelijk ✔ Startdatum: 1 juni ✔ Solliciteer voor 1 mei

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde bij ZorgKode. Als team zorgen we ervoor dat onze cliënten hun financiën op orde krijgen. Of dat nu met budgetadministratie, budgetbeheer of bewindvoering is. Je komt bij ons alle doelgroepen tegen, van jongeren tot ouderen en van gezinnen tot bewoners van een zorginstelling. Het lijkt veel administratief werk, maar het is veel meer dan dat. We hebben veel contact met onze cliënten. Het is dus echt mensenwerk.

Om je toch een beeld te geven van hoe je dag er bij ZorgKode uit ziet, hebben we wat werkzaamheden op een rij gezet die je als Assistent-bewindvoerder of Beginnend bewindvoerder bij ons uitvoert. Uiteraard beginnen we de dag altijd eerst met een kop koffie (of thee!). Daarna ga je aan het werk en ben je bezig met onder andere:

✔ Postverwerking, scannen en verwerking van scans;
✔ Telefonische contacten met klanten, bedrijven en overige instellingen;
✔ Aanvragen bijzondere bijstand en andere minimaregelingen;
✔ Kwijtscheldingen gemeentelijke belastingen aanvragen;
✔ Overige voorkomende administratieve werkzaamheden;
✔ Ondersteuning van de bewindvoerder.

Wie ben jij?

Jij bent Assistent-bewindvoerder, Beginnend bewindvoerder of hebt ambitie om dat te worden. Bij ZorgKode bestaat de mogelijkheid tot een interne opleiding tot Bewindvoerder, waarbij je werken en leren combineert. Je hebt minimaal een mbo4 of havo diploma. Het maakt niet uit welke richting je daarbij gekozen hebt. Zodra je 2 jaar bij ons werkt als Assistent-bewindvoerder, kun je zelfs Beginnend bewindvoerder worden!

Wil je nu al aan de slag als Beginnend bewindvoerder bij ZorgKode? Dan heb je een relevante hbo opleiding nodig. Ervaring met Onview is in dit geval een pré.

Jouw leeftijd maakt voor ons niet uit. Omdat je ook op locatie in Lienden gaat werken, is het prettig als je in de buurt woont.

Wat vragen we van jou?

Heb je affiniteit met cijfers? En denk je of weet je plezier te halen uit de sociaal juridische branche? Dan voegen we je graag toe aan ons team! Wat we van jou vragen is:

✔ Leergierigheid
✔ Enthousiasme
✔ Nauwkeurigheid
✔ Flexibiliteit
✔ Stressbestendigheid

Hoe ziet het team eruit?

Als je bij ZorgKode komt werken, kom je terecht in een klein en hecht team. We zijn een clubje gedreven mensen die ook zeker wat voor elkaar over hebben. Er heerst een fijne sfeer, waar fouten maken mag en successen worden gevierd.

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een fijne werkplek waar voldoende ruimte is om te leren! Een marktconform salaris met eventuele reiskostenvergoeding spreekt voor zich. Het aantal uren mag je zelf aangeven; zowel een fulltime functie als een parttime functie is mogelijk.

Hoe werkt solliciteren?

Kom je solliciteren? Zó verloopt het proces:

Stap 1. Digitaal solliciteren
Ben je enthousiast over de functie? Leuk! Stuur dan jouw cv en korte motivatiebrief voor 1 mei per e-mail naar Colette van Holland: colette@zorgkode.nl

Als je vragen hebt over de vacature mag je ook altijd vrijblijvend bellen naar +0344603305.

Stap 2. Het eerste contact
Heb je een volledig cv ingestuurd met een korte motivatie daarbij? Dan nemen wij de tweede week van mei contact met je op. Dan laten wij weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Stap 3. Een kennismakingsgesprek
Dit kennismakingsgesprek vindt waarschijnlijk op locatie plaats. Na dit gesprek hoor je of er een tweede gesprek komt, of dat je zelfs al mag starten bij ons!